Verbeter het kennisniveau van uw organisatie of uw cursisten door leer- en begeleidingsactiviteiten te integreren in uw organisatie.

Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig, cms voor uw bedrijf, website beheer systeem. Webbased contentmanagement met een interface die op MS Word lijkt. Content management systeem om uw site te beheren. Betrouwbaar cms, professioneel webcontent management. Online communicatie, digitale communicatie met uw klanten. Bereik uw klanten nu. enterprise information system en enterprise content management voor al uw bedrijfskoppelingen. backoffice and frontoffice optimaal gekoppeld, intranet of extranet, portal software, online winkel, e-commerce behoren tot de mogelijkheden. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.Kijk ook naar grootste evenement op gebied van new media Media Elements Flash, 3D en video worden gebpresenteerd door top internationale sprekers. Engelse site is Media Elements

Oplossingen

Vragen

Wie is Dynamic Zones?

Dynamic Zones is een specialist op het gebied van online communicatie.  Onze producten zijn ontwikkeld naar de wensen van een grote gebruikersgroep.

 

Lees meer


Gebruikers
Actieve gebruikers 
Oplossingen /
E-Learning

 

Verbeter het kennisniveau van uw organisatie of uw cursisten door leer- en begeleidingsactiviteiten te integreren in uw organisatie.

 

Leren in de praktijk

Naast de individuele opleidingen, trainingen en cursussen die medewerkers volgen, neemt de behoefte toe om het delen van kennis tussen individuen binnen organisatie te stimuleren. Dit leidt tot een toenemende vraag naar flexibele leermethoden.

 

De oplossing van Dynamic Zones:

De kenniscollector van Dynamic Zones is een trainingsapplicatie die gebruikers de flexibiliteit geeft om altijd en overal op hun eigen tempo te leren. Met de kenniscollector van Dynamic Zones kunnen organisaties:

 

 Toepassingen

 

Trainingen integreren met interne processen

 

Trainingen integreren met interne processen, informatiestromen, en werkactiviteiten

 

Toegang verlenen tot cursus materialen

Toegang verlenen aan trainers en collega’s voor cursusmaterialen

 

Over de hele wereld trainingen geven

 

Tegelijkertijd individuen trainen over de hele wereld met behulp van een standaard webbrowser

 

Resultaten bijhouden

 

De resultaten bijhouden t.b.v. human resources management

 

Diverse kosten verlagen

 

De logistieke kosten, reiskosten en trainingskosten verlagen

 

Terugkoppeling op resultaten

Directe terugkoppeling verkrijgen op de resultaten van de training

 

Cursussen hergebruiken

Cursussen hergebruiken voor het trainen van andere medewerkers