Het Project Platform is een module om het resultaat van een project te verbeteren. Het laat mensen gemakkelijker samenwerken, ongeacht de fysieke afstand. Het waarborgt de voortgang en de kennisoverdracht van het project. Te allen tijde is de status van het project te bekijken, waardoor tijdige bijsturing mogelijk is.

Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig, cms voor uw bedrijf, website beheer systeem. Webbased contentmanagement met een interface die op MS Word lijkt. Content management systeem om uw site te beheren. Betrouwbaar cms, professioneel webcontent management. Online communicatie, digitale communicatie met uw klanten. Bereik uw klanten nu. enterprise information system en enterprise content management voor al uw bedrijfskoppelingen. backoffice and frontoffice optimaal gekoppeld, intranet of extranet, portal software, online winkel, e-commerce behoren tot de mogelijkheden. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.Kijk ook naar grootste evenement op gebied van new media Media Elements Flash, 3D en video worden gebpresenteerd door top internationale sprekers. Engelse site is Media Elements

Oplossingen

Vragen

Wie is Dynamic Zones?

Dynamic Zones is een specialist op het gebied van online communicatie.  Onze producten zijn ontwikkeld naar de wensen van een grote gebruikersgroep.

 

Lees meer


Gebruikers
Actieve gebruikers 
Oplossingen /
Project Platform

Het Project Platform is een module om het resultaat van een project te verbeteren. Het laat mensen gemakkelijker samenwerken, ongeacht de fysieke afstand. Het waarborgt de voortgang en de kennisoverdracht van het project. Te allen tijde is de status van het project te bekijken, waardoor tijdige bijsturing mogelijk is.

 

 

 

De uitdaging:

De productiviteit van de meeste organisaties kan verbeterd worden met een ondernemingsbreed systeem dat mensen helpt informatie te vinden, samen te werken en successen te behalen.

 

Om nieuwe ideeën te laten slagen en nieuwe producten te ontwikkelen, moeten medewerkers kunnen samenwerken, zonder de beperkingen van fysieke afstand. Ze moeten toegang hebben tot relevante informatie, ook uit het verleden. Ze moeten ook makkelijk documenten kunnen delen met collega’s en die kunnen bedienen met de informatie die zij nodig hebben om het project succesvol te laten verlopen. Problemen die hierbij vaak gezien worden zijn:

  • verouderde systemen;
  • geïsoleerde "informatieeilandjes";
  • businessprocessen die uitsluitend door een papiermolen worden ondersteund;
  • werknemers die verspreid zijn over grote afstanden en diverse locaties;
  • leveranciers, partners en klanten met verschillende systemen en processen.

De oplossing van Dynamic Zones:

Het projectplatform van Dynamic Zones levert krachtige middelen op om samen te werken, barrières te verwijderen en processen te automatiseren. Zo kunnen organisaties hun processen in elke sector stroomlijnen, de projectvoortgang bijhouden en rapporteren, de kosten van projecten bewaken en teamprestaties bijhouden. Verzamel, deel en hergebruik kennis om de organisatiedoelen te realiseren met behulp van uw internetbrowser. Met het projectplatform van Dynamic Zones kunnen organisaties:

 

 Toepassingen

 

Afstanden overbruggen

 

Geografisch verdeelde resources ontlasten en met elkaar verbinden

 

Toegang tot resources voor hergebruik

Gemakkelijk toegang krijgen tot de beste methodieken, resources en leveranciers van vorige projecten om deze te hergebruiken

 

Online vergaderen

 

Digitale vergaderingen houden, waarbij waardevolle informatie bewaard blijft gedurende de vergadering

 

Externe partijen betrekken

 

Partners en klanten betrekken bij projecten

 

Uitgebreide discussiemogelijkheden

 

De communicatiemogelijkheden verbeteren door gebruik te maken van uitgebreide discussiemogelijkheden

 

Externe partijen verdelen in discussiegroepen

Leveranciers, fabrikanten en klanten verbinden en verdelen in werk- en discussiegroepen

 

Informatiestromen verbeteren

Informatiestromen verbeteren en de operationele kosten verlagen

 

Projectvoortgang bijhouden

Kosten verlagen en optimaal gebruik maken van de middelen door ineffectieve projecten op tijd te ontdekken en stop te zetten

 

Methodieken hergebruiken

 

Dubbel werk verminderen door methodieken op te slaan en te hergebruiken

 

Bijhouden van personeelsactiviteiten

 

Productiviteit verhogen door het bijhouden van de activiteiten van mensen, projecten en prestaties over de hele wereld

 

Informatie beschermen

 

Informatie beschermen met behulp van een adequate beveiligingsmodule