Met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) beheert u moeiteloos alle informatiestromen: snel, goedkoop, accuraat, plezierig en gemakkelijk in gebruik.

Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig, cms voor uw bedrijf, website beheer systeem. Webbased contentmanagement met een interface die op MS Word lijkt. Content management systeem om uw site te beheren. Betrouwbaar cms, professioneel webcontent management. Online communicatie, digitale communicatie met uw klanten. Bereik uw klanten nu. enterprise information system en enterprise content management voor al uw bedrijfskoppelingen. backoffice and frontoffice optimaal gekoppeld, intranet of extranet, portal software, online winkel, e-commerce behoren tot de mogelijkheden. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.Kijk ook naar grootste evenement op gebied van new media Media Elements Flash, 3D en video worden gebpresenteerd door top internationale sprekers. Engelse site is Media Elements

Oplossingen

Vragen

Wie is Dynamic Zones?

Dynamic Zones is een specialist op het gebied van online communicatie.  Onze producten zijn ontwikkeld naar de wensen van een grote gebruikersgroep.

 

Lees meer


Gebruikers
Actieve gebruikers 
Oplossingen /
Content Management

 

Met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem(CMS) beheert u moeiteloos alle informatiestromen: snel, goedkoop, accuraat, plezierig en gemakkelijk in gebruik.

 

De uitdaging:

Als uw organisatie groeit, dan groeien ook de informatiestromen die u moet beheren. Hiervoor zijn internet en intranet de juiste middelen.

Veel bedrijven hebben te maken met: 

  • een groeiende hoeveelheid informatie die gestructureerd moet worden voor de gebruikte internetoplossingen;
  • een tekort aan bekwaam technisch personeel die de internetoplossingen kan beheren.

De oplossing van Dynamic Zones:

Het systeem van Dynamic Zones bevat een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem, die het voor elke gebruiker mogelijk maakt om de internettoepassingen zelf te onderhouden op een snelle en goedkope manier. Dynamic Zones levert de technologie die uw medewerkers nodig hebben om de internettoepassingen zo efficiënt mogelijk te beheren. Wij garanderen met ons systeem de snelheid en nauwkeurigheid. Dit bespaart geld en arbeidsuren en is dus winstgevend.

 

Toepassingen

 

Gegevens hergebruiken

Zelf internettoepassingen maken waarmee u gegevens slechts één keer hoeft op te slaan en deze daarna weer voor tal van andere doeleinden kunt gebruiken

 

Koppelingen tussen documenten

Koppelingen tussen documenten beheren 

 

Authorisatie 

Gebruikersrechten beheren

 

Kosten verlagen

Tijd en geld besparen door zelf internettoepassingen te onderhouden op een snelle en goedkope manier

 

Schaalbaar

Voortdurend uw systeem ontwikkelen om mee te groeien met de wensen van uw bedrijf

 

Koppelbaar

 

Koppelingen maken met uw bestaande software