U kunt eenvoudig een eigen online winkel (webwinkel) starten. De producten kunnen we desgewenst koppelen aan de productbestanden en prijzen. Dit geeft uw klanten de mogelijkheid online bestellingen te plaatsen.

Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig, cms voor uw bedrijf, website beheer systeem. Webbased contentmanagement met een interface die op MS Word lijkt. Content management systeem om uw site te beheren. Betrouwbaar cms, professioneel webcontent management. Online communicatie, digitale communicatie met uw klanten. Bereik uw klanten nu. enterprise information system en enterprise content management voor al uw bedrijfskoppelingen. backoffice and frontoffice optimaal gekoppeld, intranet of extranet, portal software, online winkel, e-commerce behoren tot de mogelijkheden. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.Kijk ook naar grootste evenement op gebied van new media Media Elements Flash, 3D en video worden gebpresenteerd door top internationale sprekers. Engelse site is Media Elements

Oplossingen

Vragen

Wie is Dynamic Zones?

Dynamic Zones is een specialist op het gebied van online communicatie.  Onze producten zijn ontwikkeld naar de wensen van een grote gebruikersgroep.

 

Lees meer


Gebruikers
Actieve gebruikers 
Oplossingen /
Webwinkel

 

U kunt eenvoudig een eigen online winkel (webwinkel) starten. De producten kunnen we desgewenst koppelen aan de productbestanden en prijzen. Dit geeft uw klanten de mogelijkheid online bestellingen te plaatsen.

 

Met deze oplossing kunt u direct van start met een online shop, een webwinkel. Het systeem is zo gebruiksvriendelijk, dat u daarvoor geen training nodig heeft. U kunt heel eenvoudig uw catalogus op internet zetten en wijzigen. Als u kunt werken met het MS Word, dan kunt u ook met ons systeem prima werken.

 

Met een winkel op internet bent u altijd bereikbaar voor uw klanten. Uw winkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week open. Ook heeft u niet meer te maken met geografische beperkingen. Met een webwinkel vergroot u dan ook direct uw klantenkring.

U kunt uw klanten optimaal bedienen met de speciale ondersteuningsmodule, waarmee uw klanten vragen kunnen stellen over uw producten.

 

De webwinkel biedt de mogelijkheid om uw producten meerwaarde te geven door het verlenen van extra informatie over het product. Daarnaast kunt u meer over uw doelgroepen te weten komen, omdat klanten ideeën en suggesties op de site kunnen plaatsen. Uit het surfgedrag van uw klanten kunt u zien welke informatie, producten en diensten het meest gewaardeerd worden. Bovendien ontvangt u de e-mail adressen van uw klanten, zodat u hen gemakkelijk op de hoogte kunt houden van de nieuwste producten en diensten. Dit alles vertaalt zich in een efficiënt marketingplatform.

 

 

 Toepassingen

 

Online winkel

Bezoekers kunnen direct artikelen of diensten kopen en afrekenen. De administratie kan volledig geautomatiseerd worden

 

Producten koppelen aan prijzen

Uw producten en diensten kunnen worden gekoppelen aan de productbestanden en prijzen

 

Continu zaken doen

Uw winkel is 24 uur per dag, 7 dagen per week, geopend

 

Geen geografische beperkingen

Uw winkel heeft een onbeperkt geografisch bereik

 

Online helpdesk

Ondersteun uw klanten d.m.v. de kostenbesparende online helpdesk

 

 

Direct mailing

Direct mailen naar een geselecteerde groep gebruikers a.h.v. hun klikgedrag

 

Efficiënt marketingplatform

Efficiënte en gerichte marketingacties houden