U kunt uw producten op internet kenbaar maken met een catalogus op uw website. Dit is ook een prima eerste stap naar een webwinkel. De catalogus kan eenvoudig worden uitgebreid met een online verkoopfunctie. Door de gebruiksvriendelijkheid van het systeem kunt u zonder allerlei trainingen van start. U kunt simpel uw catalogus online brengen en wijzigingen toepassen. Als u kunt werken met MS Word, dan kunt u ook met ons systeem prima uit de voeten.

Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig, cms voor uw bedrijf, website beheer systeem. Webbased contentmanagement met een interface die op MS Word lijkt. Content management systeem om uw site te beheren. Betrouwbaar cms, professioneel webcontent management. Online communicatie, digitale communicatie met uw klanten. Bereik uw klanten nu. enterprise information system en enterprise content management voor al uw bedrijfskoppelingen. backoffice and frontoffice optimaal gekoppeld, intranet of extranet, portal software, online winkel, e-commerce behoren tot de mogelijkheden. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.Kijk ook naar grootste evenement op gebied van new media Media Elements Flash, 3D en video worden gebpresenteerd door top internationale sprekers. Engelse site is Media Elements

Oplossingen

Vragen

Wie is Dynamic Zones?

Dynamic Zones is een specialist op het gebied van online communicatie.  Onze producten zijn ontwikkeld naar de wensen van een grote gebruikersgroep.

 

Lees meer


Gebruikers
Actieve gebruikers 
Oplossingen /
Catalogus op internet

 

U kunt uw producten op internet kenbaar maken met een catalogus op uw website. Dit is ook een prima eerste stap naar een webwinkel. De catalogus kan eenvoudig worden uitgebreid met een online verkoopfunctie.

Door de gebruiksvriendelijkheid van het systeem kunt u zonder allerlei trainingen van start. U kunt simpel uw catalogus online brengen en wijzigingen toepassen. Als u kunt werken met MS Word, dan kunt u ook met ons systeem prima werken.

 

 

 

 

Gebruiksvriendelijk beheersysteem

Vanaf nu is uw catalogus altijd bereikbaar voor uw klanten. Met een eigen digitale catalogus van Dynamic Zones biedt u uw klanten de voordelen van een 24-uursservice. Uw verkoopgebied en klantenkring nemen enorm toe, omdat de catalogus niet gebonden is aan geografische afstanden.

Met het eenvoudige beheersysteem is aanpassen van de catalogus bijzonder eenvoudig. U kunt zelf snel producten toevoegen of eruit halen, prijzen wijzigen, foto’s toevoegen, et cetera.  U kunt uw klanten optimaal ondersteunen met de ondersteuningsmodule, waarmee uw klanten vragen kunnen stellen over uw producten. Daarmee kunt u bovendien tijd besparen omdat u een bestand kunt maken van veelgestelde vragen en bijbehorende antwoorden.

 

De online catalogus biedt de mogelijkheid om uw producten meerwaarde te geven door het verlenen van extra informatie over het product. Daarnaast krijgt u meer inzicht in de behoeften van uw klanten, doordat klanten ideeën en suggesties op de site kunnen plaatsen. Ook kunt u het surfgedrag van uw klanten bijhouden en zien welke informatie, producten en diensten het meest gewaardeerd worden. Bovendien krijgt u op verzoek de e-mailadressen van uw klanten, zodat u hen desgewenst gemakkelijk op de hoogte kunt houden van de nieuwste producten en diensten. Dit alles vertaalt zich in een efficiënt marketingplatform.