Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig, cms voor uw bedrijf, website beheer systeem. Webbased contentmanagement met een interface die op MS Word lijkt. Content management systeem om uw site te beheren. Betrouwbaar cms, professioneel webcontent management. Online communicatie, digitale communicatie met uw klanten. Bereik uw klanten nu. enterprise information system en enterprise content management voor al uw bedrijfskoppelingen. backoffice and frontoffice optimaal gekoppeld, intranet of extranet, portal software, online winkel, e-commerce behoren tot de mogelijkheden. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.Kijk ook naar grootste evenement op gebied van new media Media Elements Flash, 3D en video worden gebpresenteerd door top internationale sprekers. Engelse site is Media Elements

Een hoger rendement?

Oplossingen

Wie is Dynamic Zones?

Dynamic Zones is een specialist op het gebied van internet en intranet oplossingen.  Onze producten zijn ontwikkeld naar de wensen van een grote gebruikersgroep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer


Gebruikers
Actieve gebruikers 
Rendement halen uit internet- en intranettoepassingen? /
Communiceert u op de juiste manier?

Veel bedrijven laten de opzet van hun internet- en intranetsite geheel over aan een extern ICT-bedrijf. Vaak komt men er pas na de oplevering achter dat de oplossing niet geheel voldoet aan de wensen en eisen en niet toereikend is voor de toekomst. Het is dan ook veel wenselijker om het design, de inhoud, de functionaliteiten en het beheer van de site in eigen hand te houden.

 

Om dit te realiseren heeft Dynamic Zones een platform ontwikkeld, waarop u alle informatie- en communicatiestromen beheert. U bepaalt wat er op de site geplaatst wordt en welke koppelingen met andere systemen gelegd worden.  Het design wordt aangepast aan uw wensen. Het beheersysteem is zeer gebruiksvriendelijk: iedere medewerker kan de site beheren. Daarnaast is deze oplossing schaalbaar, d.w.z. dat u deze makkelijk zelf met andere functionaliteiten kunt uitbreiden. Uw internet- en intranetsite groeien dan met uw bedrijf mee.

 

 

 

 Oplossingen

 

Intranet Systeem 

 

Stimuleert de interne communicatie waardoor efficiënter gewerkt en gecommuniceerd kan worden

 

Interactieve site

Een waardevol communicatiemedium voor u en uw bezoekers

 

Content Management

Snel en gemakkelijk zelf uw internet of intranet systeem beheren

 

e-Magazine 

Een nieuwe vorm van vermaak

 

 

 

 

Een professionele uitstraling