Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig, cms voor uw bedrijf, website beheer systeem. Webbased contentmanagement met een interface die op MS Word lijkt. Content management systeem om uw site te beheren. Betrouwbaar cms, professioneel webcontent management. Online communicatie, digitale communicatie met uw klanten. Bereik uw klanten nu. enterprise information system en enterprise content management voor al uw bedrijfskoppelingen. backoffice and frontoffice optimaal gekoppeld, intranet of extranet, portal software, online winkel, e-commerce behoren tot de mogelijkheden. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.Kijk ook naar grootste evenement op gebied van new media Media Elements Flash, 3D en video worden gebpresenteerd door top internationale sprekers. Engelse site is Media Elements

Een hoger rendement?

Oplossingen

Wie is Dynamic Zones?

Dynamic Zones is een specialist op het gebied van internet en intranet oplossingen.  Onze producten zijn ontwikkeld naar de wensen van een grote gebruikersgroep.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer


Gebruikers
Actieve gebruikers 
Rendement halen uit internet- en intranettoepassingen? /
Heeft u problemen om uw internet- en intranetsite actueel te houden?

 

Veel bedrijven hebben een internet- of intranetsite die niet regelmatig wordt bijgehouden omdat het onderhoud wordt uitbesteed. Deze problemen kunnen wij voor u oplossen.

 

Met het beheersysteem van Dynamic Zones kunt u zelf snel en eenvoudig de inhoud van uw internet- en intranetsite beheren. U bepaalt wat er op de site geplaatst wordt en welke koppelingen met andere systemen gelegd worden. Met onze software kunt u zelfs uw catalogus en e-commerce oplossing actueel houden. Wat wij bieden is een site die gebruiksvriendelijk is opgezet met een centrale opslag van gegevens in een beveiligde omgeving en een centrale back-up. U heeft dan ook overal ter wereld vanaf elke pc toegang tot deze gegevens.

 

Het beheersysteem is zeer gebruiksvriendelijk: iedere medewerker kan de site beheren. Daarnaast is deze internet- en intranetsite schaalbaar, d.w.z. dat u uw oplossing makkelijk zelf met andere functionaliteiten kunt uitbreiden.

 

Oplossingen

 

Intranet Systeem 

 

Stimuleert de interne communicatie waardoor efficiënter gewerkt en gecommuniceerd kan worden

 

Interactieve Internetsite

Een waardevol communicatiemedium voor u en uw bezoekers

 

E-commerce oplossing 

 

Weergave, promotie, verkoop en transactie van uw producten en diensten via internet mogelijk

 

Online Catalogus

 

Kosten besparen en omzet verhogen door het weergeven van uw producten op internet

 

Content Management

 

Snel en gemakkelijk zelf uw internet of intranet systeem beheren

 

Kennis Management

 

Stimuleert de kennisoverdracht tussen de medewerkers en afdelingen

 

Project Platform

 

Verbeter de resultaten van uw projecten en lever krachtige middelen om samen te werken, barrières te verwijderen en processen te automatiseren