Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig. Professioneel webcontent management. CMS volledig naar uw wensen. Online communicatie. Intranet of extranet. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.

Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig, cms voor uw bedrijf, website beheer systeem. Webbased contentmanagement met een interface die op MS Word lijkt. Content management systeem om uw site te beheren. Betrouwbaar cms, professioneel webcontent management. Online communicatie, digitale communicatie met uw klanten. Bereik uw klanten nu. enterprise information system en enterprise content management voor al uw bedrijfskoppelingen. backoffice and frontoffice optimaal gekoppeld, intranet of extranet, portal software, online winkel, e-commerce behoren tot de mogelijkheden. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.Kijk ook naar grootste evenement op gebied van new media Media Elements Flash, 3D en video worden gebpresenteerd door top internationale sprekers. Engelse site is Media Elements

Ervaring

Inmiddels heeft Dynamic Zones aan een groot aantal verschillende klanten interactieve websites en intranetsystemen geleverd, die men zelf helemaal beheert en onderhoudt. Eigenlijk is dat nog een te nauwe omschrijving van onze techniek. Het is een communicatieplatform, waarop allerlei communicatietoepassingen denkbaar zijn. Zo hebben we voor bedrijven interne communicatiesystemen en intranettoepassingen opgezet. Voor allebei geldt dat we op verzoek een hoeveelheid aan (interactieve) toepassingen kunnen toevoegen.

Gebruikers
Actieve gebruikers 
Portfolio

Dynamic Zones International heeft in opdracht van Damen Shipyards en Pon Power een extranet met een digitaal projectplatfrom gerealiseerd om de samenwerking tussen beide bedrijven verder te optimaliseren.

 

Na een succesvolle pilot van 6 maanden die de samenwerking tussen beide partijen heeft verbeterd, is het definitieve projectplatform naar volle tevredenheid opgeleverd.

 

 

Dynamic Zones brengt het e-Magazine voor DMXzone.com uit, een community die het mogelijk maakt om kennis uit te wisselen met andere developers en designers.

 

Het e-Magazine wordt verspreid in digitale vorm en is een nieuwe vorm van educatief vermaak.

 

Het e-Magazine bestaat uit een interactief magazine met video, animatie, tutorials en interviews met topmensen uit de reclame en web-development wereld.      

 

Waardevol als een boek, maar vermakelijker, zoals een film en vol met interessante inhoud, kortom het nieuwe e-Magazine maakt web-ontwikkeling leuk!      

 

Een van de voordelen van een e-Magazine is dat het uitnodigt om volledig doorgelezen te worden. Dit komt onder andere door de rijke interactieve content die ervoor zorgt dat de artikelen en de advertenties beter tot hun recht komen. Daarnaast is de verspreiding eenvoudiger dan via traditionele kanalen.

 

Om het e-Magazine te bekijken heeft u Acrobat Reader 6.0 of nieuwer nodig.

U kunt een voorbeeld (compilatie) downloaden door op de onderstaande knop te drukken;

 

 

 

Autodesk Inc., producent van o.a. Autocad en eigenaar van Discreet (bekend van o.a. 3d Studio Max) heeft Dynamic Zones gevraagd een bèta testing portaal te maken, met de mogelijkheid om een apart project per testprogramma te maken. Met behulp van het portaal kunnen gebruikers op eenvoudige wijze met elkaar en met autodesk communiceren over beta software van Autodesk Inc.

 

Dynamic Zones helpt Rabobank bij het opzetten van digitale portalen en communities. De pilot is de eerste stap naar een portaal voor elke Rabobank en een community voor elke lokale activiteit.

Dynamic Zones verzorgt de nieuwe intranetsite van Geveke Motoren/Pon Power.

FlashFiles is de grootste Flash resource site van de Benelux, met vele competities, nieuwtjes, handige tutorials/fla’s, een actief forum, en veel actieve bezoekers die zich inzetten voor de website.

De digitale schoolkrant zorgt voor een verbeterde communicatie tussen leraren, leerlingen en scholen.
De zones websites van Dynamic Zones fungeren als een bekende en vertrouwde plek voor web-developers die werken met de producten van Macromedia.

 

Ikkeben.nl is een community voor gezinnen. Ouders kunnen hun persoonlijke ervaringen uitwisselen.
1-9