Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig. Professioneel webcontent management. CMS volledig naar uw wensen. Online communicatie. Intranet of extranet. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.

Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig, cms voor uw bedrijf, website beheer systeem. Webbased contentmanagement met een interface die op MS Word lijkt. Content management systeem om uw site te beheren. Betrouwbaar cms, professioneel webcontent management. Online communicatie, digitale communicatie met uw klanten. Bereik uw klanten nu. enterprise information system en enterprise content management voor al uw bedrijfskoppelingen. backoffice and frontoffice optimaal gekoppeld, intranet of extranet, portal software, online winkel, e-commerce behoren tot de mogelijkheden. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.Kijk ook naar grootste evenement op gebied van new media Media Elements Flash, 3D en video worden gebpresenteerd door top internationale sprekers. Engelse site is Media Elements

Een hoger rendement?

Oplossingen

Gebruikers
Actieve gebruikers 
Wie is Dynamic Zones?

Dynamic Zones is gespecialiseerd in online communicatie oplossingen. Onze oplossingen lopen uiteen van een interactieve website tot aan communities waar grote groepen mensen informatie en kennis delen.

 

Geschiedenis

Dynamic Zones is een Nederlands bedrijf dat in 2000 is opgericht. Onze geschiedenis van innovatie begon met de lancering van een succesvolle internationale gebruikersgroep. Deze gebruikersgroep, of community, heeft als doel het delen van kennis over bepaalde software. Vanwege het enthousiasme van de gebruikers groeide deze gebruikersgroep uit tot een netwerk van meer dan 850.000 geregistreerde gebruikers. Samen met deze gebruikersgroep ontwikkelden we de techniek verder tot een professioneel platform voor alle manieren van communicatie binnen de gebruikersgroep. Zelfbeheer van de website en toepassingen is een uitgangspunt. Dat gebeurt door middel van een uniek en gemakkelijk beheersysteem. Alles kan direct op de pagina van de website veranderd worden.

 

 

Door meer dan 850.000 gebruikers beproefd.

We gebruiken deze techniek ook voor andere toepassingen. We helpen bedrijven, organisaties of groepen personen bij het opzetten van een communicatieplatform. De wensen van de gebruiker staan daarbij voorop.

Dynamic Zones is een bedrijf dat zich richt op de markt voor online communicatie. Voor zowel bedrijven en organisaties als particulieren en voor zowel intern als extern gebruik. Onze naam zegt het al: we zijn een dynamisch bedrijf. We werken met een klein team van specialisten op dit gebied, dat voortdurend werkt aan nieuwe toepassingen en mogelijkheden. We laten ons daarbij leiden door de wensen van onze klanten.

 

 

Meer informatie

Rendement halen uit internet- en intranettoepassingen?

Veelzijdige oplossingen