Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig. Professioneel webcontent management. CMS volledig naar uw wensen. Online communicatie. Intranet of extranet. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.

Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig, cms voor uw bedrijf, website beheer systeem. Webbased contentmanagement met een interface die op MS Word lijkt. Content management systeem om uw site te beheren. Betrouwbaar cms, professioneel webcontent management. Online communicatie, digitale communicatie met uw klanten. Bereik uw klanten nu. enterprise information system en enterprise content management voor al uw bedrijfskoppelingen. backoffice and frontoffice optimaal gekoppeld, intranet of extranet, portal software, online winkel, e-commerce behoren tot de mogelijkheden. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.Kijk ook naar grootste evenement op gebied van new media Media Elements Flash, 3D en video worden gebpresenteerd door top internationale sprekers. Engelse site is Media Elements

Onze communities

Dynamic Zones heeft diverse internet communities geleverd, die inmiddels veel actieve leden hebben. De communities leveren de deelnemers veel relevante informatie op en kunnen bedrijven in nauwer contact met hun doelgroepen brengen.


Wilt u een aantal van onze communities bezoeken? Klik dan op één van de onderstaande links.
www.ikkeben.nl is een community voor en door ouders, die hier met elkaar communiceren over onderwerpen op het gebied van kinderen.


www.dmxzone.com is een internationale community, waar kennis over computersoftware van Macromedia wordt uitgewisseld.
www.flashfiles.nl is een Nederlandstalige community over Macromedia Flash (een softwarepakket waarmee interactieve animaties en applicaties gemaakt kunnen worden). De bezoekers kunnen kennis uitwisselen en van elkaar leren.


Gebruikers
Actieve gebruikers 
Communities

Als u geïnteresseerd bent in een bepaald onderwerp en daarover graag met anderen wilt discussiëren, is internet hier een heel geschikt medium voor. Fysieke afstand en landsgrenzen spelen dan geen rol.  Daarom worden er veel internet communities opgericht. Deze communities vergemakkelijken de onderlinge communicatie van de gebruikers; mensen kunnen eenvoudig met elkaar in contact komen en kennis uitwisselen.

De mogelijkheden van een community 

Zakelijke markt

Voor elk bedrijf is het essentieel te luisteren naar de klanten en te weten wat er leeft bij de doelgroepen, zowel in de afzetmarkt als in de omgeving van de organisatie. Dynamic Zones levert een internet community, waarmee organisaties met hun klanten en andere groepen kunnen communiceren. Het is een zeer geschikt middel voor monitoring, het geven van informatie en het verkrijgen van feedback over o.a. producten en campagnes.

 

 

Een internet community heeft ook nog vele andere voordelen. Op de internet community verschijnen elk moment nieuwe ideeën en informatie. Deze bieden u zakelijke en maatschappelijke kansen. Zo kunt u misschien een nieuwe zakelijke partner tegenkomen of  een geschikte medewerker vinden. Dynamic Zones staat klaar om bij elke omstandigheid en bij elke doelstelling een geschikt systeem te leveren.

 

De voordelen op een rij:

  • Relatief lage kosten;
  • Vanuit één plek kunt u een onbeperkt aantal mensen wereldwijd bedienen;
  • Communicatie tussen u en uw klanten onderling levert waardevolle 
    informatie op;
  • Een community is een ideaal marketinginstrument om onderzoeken te doen;
  • Sneller inspelen op actualiteiten;
  • De communicatie kost weinig tijd, zowel van uw klanten als van uzelf. 

Particulieren 

Via een internet community kunt u in contact komen met anderen die dezelfde hobby of interesse als u hebben. Communities kunnen ook gebruikt worden om te discussiëren over zaken als politiek of opvoeding van kinderen. Ook kunt u er oproepen plaatsen en informatie uitwisselen.

 

 

 

Dynamic Zones levert de techniek voor een community

 

Dynamic Zones heeft uitgebreide ervaring op het gebied van communities. Onze community, die in de VS begonnen is, heeft op dit moment meer dan 150.000 leden over de wereld. De bezoekers op de site participeren actief mee, wat ons veel informatie oplevert. Deze informatie vertaalt Dynamic Zones in nieuwe oplossingen, die in alle communities gebruikt kunnen worden. Een community groeit dus mee met de klant. 

U levert de ideeën

Zelf eenvoudig een community beheren

U geeft uw visie en wensen aan, wij realiseren met de bestaande techniek een community. Heeft u al een systeem waarop uw website of intranet draait, dan koppelen we uw nieuwe community aan uw bestaande systeem.

Met een eenvoudig beheersysteem kunt u vervolgens zelf de community onderhouden. Basiskennis van internet en eenvoudig tekstverwerken is voldoende. Al onze klanten krijgen ondersteuning en updates. U blijft de controle houden over uw community en hoeft steeds minder te doen, omdat uw leden steeds meer bijdragen. Leden kunnen op een eenvoudige manier informatie plaatsen, wijzigen en verwijderen. Het gebruikersgemak zorgt ervoor dat de leden actief blijven en dat er dagelijks actieve leden bijkomen. Daardoor blijft uw community groeien!