Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig. Professioneel webcontent management. CMS volledig naar uw wensen. Online communicatie. Intranet of extranet. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.

Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig, cms voor uw bedrijf, website beheer systeem. Webbased contentmanagement met een interface die op MS Word lijkt. Content management systeem om uw site te beheren. Betrouwbaar cms, professioneel webcontent management. Online communicatie, digitale communicatie met uw klanten. Bereik uw klanten nu. enterprise information system en enterprise content management voor al uw bedrijfskoppelingen. backoffice and frontoffice optimaal gekoppeld, intranet of extranet, portal software, online winkel, e-commerce behoren tot de mogelijkheden. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.Kijk ook naar grootste evenement op gebied van new media Media Elements Flash, 3D en video worden gebpresenteerd door top internationale sprekers. Engelse site is Media Elements

Oplossingen

Vragen

Wie is Dynamic Zones?

Dynamic Zones is een specialist op het gebied van online communicatie.  Onze producten zijn ontwikkeld naar de wensen van een grote gebruikersgroep.

 

Lees meer


Gebruikers
Actieve gebruikers 
Oplossingen

 

De oplossingen die Dynamic Zones biedt zijn zeer veelzijdig. Aan het gebruiksvriendelijke beheersysteem zijn vele andere toepassingen te koppelen, van relatiebeheer tot webwinkel. De oplossingen kunnen naar uw wens worden ingevuld en eenvoudig met elkaar worden verbonden. Hieronder staan verschillende oplossingen die wij bieden.

 

Wilt u meer weten over Dynamic Zones? Dan kunt u hier onze bedrijfsbrochures online bekijken.

Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact met ons opnemen!

 

 

Een e-Magazine wordt in digitale vorm verspreid en is een nieuwe vorm van educatief vermaak. Een magazine kan bestaand uit interactieve media zoals video, animatie, afbeeldingen en tekst.

 

Een e-Magazine maakt artikelen interessanter omdat het gebruik kan maken van interactieve media.

 

Een van de voordelen van een e-Magazine is dat het uitnodigt om volledig doorgelezen te worden. Dit komt onder andere door de rijke interactieve content die ervoor zorgt dat de artikelen en de advertenties beter tot hun recht komen. Daarnaast is de verspreiding eenvoudiger dan via traditionele kanalen.

 

Om het onderstaande voorbeeld van een e-Magazine te bekijken heeft u Acrobat Reader 6.0 of nieuwer nodig. U kunt een voorbeeld (compilatie) downloaden door op de onderstaande knop te drukken;

 

Intranet is bedoeld voor medewerkers binnen een organisatie. Medewerkers hebben de mogelijkheid om informatie op te slaan en te (her)gebruiken. De informatie kan met andere medewerkers worden gedeeld, waardoor medewerkers efficiënter kunnen werken en communiceren.
Werkprocessen worden via intranet toegankelijk gemaakt en ondersteund zodat deze efficiënter verlopen. Dit verbetert uw concurrentiepositie en zorgt ervoor dat uw  processen optimaal verlopen.

 

Via ons interactieve communicatieplatform kunt u op een effectieve manier met uw klanten of gebruikers communiceren. Het unieke systeem van Dynamic Zones koppelt desgewenst alle communicatiestromen op logische en eenvoudige wijze aan elkaar. Intranet en internet kunnen daarbij een geheel vormen. Ook als u al een website heeft, kunt u gebruik maken van onze technieken. Wij zorgen dat de verschillende systemen goed op elkaar aansluiten en u nieuwe toepassingen kunt gebruiken. Zo vergroot u het gebruik en nut van uw site en voegt u er een nieuwe, interactieve dimensie aan toe.

 

Met relatiebeheer kunt u alle relevante gegevens van uw relaties registreren en beheren. Via de website zijn diverse promotieacties mogelijk.

 

Met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) beheert u moeiteloos alle informatiestromen: snel, goedkoop, accuraat, plezierig en gemakkelijk in gebruik.

U kunt eenvoudig een eigen online winkel (webwinkel) starten. De producten kunnen we desgewenst koppelen aan de productbestanden en prijzen. Dit geeft uw klanten de mogelijkheid online bestellingen te plaatsen.

 

U kunt uw producten op internet kenbaar maken met een catalogus op uw website. Dit is ook een prima eerste stap naar een webwinkel. De catalogus kan eenvoudig worden uitgebreid met een online verkoopfunctie.

Door de gebruiksvriendelijkheid van het systeem kunt u zonder allerlei trainingen van start. U kunt simpel uw catalogus online brengen en wijzigingen toepassen. Als u kunt werken met MS Word, dan kunt u ook met ons systeem prima uit de voeten.

 

Het Project Platform is een module om het resultaat van een project te verbeteren. Het laat mensen gemakkelijker samenwerken, ongeacht de fysieke afstand. Het waarborgt de voortgang en de kennisoverdracht van het project. Te allen tijde is de status van het project te bekijken, waardoor tijdige bijsturing mogelijk is.

Verbeter het kennisniveau van uw organisatie of uw cursisten door leer- en begeleidingsactiviteiten te integreren in uw organisatie.

 

Evenementen komen voor in alle sectoren van het bedrijfsleven. Internet is een geschikt medium om uw evenementen te promoten. U kunt een aankondiging doen op uw website, maar u kunt hierin ook verder gaan door de mogelijkheid te geven zich aan te melden of kaartjes te bestellen. Dit kan met het Evenementen Beheer systeem van Dynamic Zones.

 

Steeds meer organisaties zien het belang in van een goede kennisoverdracht tussen de medewerkers en tussen afdelingen. Deze kennisoverdracht verbetert de concurrentiepositie van bedrijven en voorkomt dat er een gemis ontstaat als een medewerker met specifieke kennis het bedrijf verlaat. Met kennismanagement waarborgt u de kennis die medewerkers hebben.

 

Met de bibliotheek op internet kunt u gegevens op een snelle en efficiënte manier vanaf elke pc beheren.

 

Elke organisatie kent meerdere administraties, die vaak door verschillende afdelingen worden bijgehouden. Dynamic Zones kan zowel de personeels- als verkoopadministratie (inclusief financiële gegevens) ondersteunen.

1-13