Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig. Professioneel webcontent management. CMS volledig naar uw wensen. Online communicatie. Intranet of extranet. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.

Content Management Systeem Beheer je site zonder problemen snel, goedkoop en eenvoudig, cms voor uw bedrijf, website beheer systeem. Webbased contentmanagement met een interface die op MS Word lijkt. Content management systeem om uw site te beheren. Betrouwbaar cms, professioneel webcontent management. Online communicatie, digitale communicatie met uw klanten. Bereik uw klanten nu. enterprise information system en enterprise content management voor al uw bedrijfskoppelingen. backoffice and frontoffice optimaal gekoppeld, intranet of extranet, portal software, online winkel, e-commerce behoren tot de mogelijkheden. Onze CMS is de Content Management System van de toekomst, CMS is moduleer en eenwoudig te gebruiken.Kijk ook naar grootste evenement op gebied van new media Media Elements Flash, 3D en video worden gebpresenteerd door top internationale sprekers. Engelse site is Media Elements

Een hoger rendement?

Oplossingen

Gebruikers
Actieve gebruikers 
Nieuws

 

 

Dynamic Zones International heeft in opdracht van Damen Shipyards en Pon Power een extranet met een digitaal projectplatfrom gerealiseerd om de samenwerking tussen beide bedrijven verder te optimaliseren. Na een succesvolle pilot van 6 maanden die de samenwerking tussen beide partijen heeft verbeterd, is het definitieve projectplatform naar volle tevredenheid opgeleverd.

 

Consumenten laten zich tijdens het zoeken van informatie en het afwegen van alternatieven voor een nieuwe aankoop meer leiden door virtuele community's op internet dan door andere informatiebronnen. Dit blijkt uit onderzoek van Kristine de Valck, die afgelopen donderdag promoveerde op dit onderwerp aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Aan de hand van informatie die verzameld werd op Smulweb.nl (een in 1998 opgerichte website over culinaire zaken met 160.000 leden) werd niet alleen onderzocht hoe een community in staat is om het beslissingsproces van de consument te beïnvloeden, maar ook welke verschillende soorten leden er bestaan en welke rol deze types spelen in het vormen van de algemene opinie. De meest invloedrijke leden van de community vormen een buitengewoon interessante doelgroep voor marketeers, en het onderzoek moet dan ook vooral inzicht geven in de manier waarop bedrijven deze personen kunnen identificeren en aanspreken.

 

Dit stelt Kristine de Valck in haar proefschrift Virtual Communities of Consumption: Networks of Consumer Knowledge and Companionship. Zij promoveert op donderdag 28 april 2005 aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

 

 

Uitdaging

Pon Power biedt haar producten 24uur per dag over de hele wereld aan. Door het enorme assortiment van Pon Power kostte het te veel tijd om product informatie op te vragen over producten. Uit onderzoek bleek dat het noodzakelijk was om een uitgebreide online productcatalogus aan te schaffen.

 

Oplossing

Met behulp van de nieuwe productcatalogus die gekoppeld is aan het intranet kan productinformatie sneller en gemakkelijker gevonden, bijgewerkt, verspreid en verwerkt worden. Te denken valt hierbij aan manuals, documenten, tekeningen etc. De organisatie kan hierdoor tijd en geld besparen terwijl ze tevens flexibeler wordt.

 

Resultaat

De digitale productcatalogus heeft de efficiënte op korte termijn dusdanig verhoogd dat Pon Power het inmiddels ook wil gaan gebruiken voor meerdere productlijnen en catalogi. Daarnaast wordt er continu gekeken naar nieuwe toepassingen van Dynamic Zones en worden er regelmatig nieuwe wensen gerealiseerd voor nieuwe vestigingen.

 

 

 

Autodesk Inc., producent van o.a. Autocad en eigenaar van Discreet (bekend van o.a. 3d Studio Max) heeft Dynamic Zones gevraagd een bèta testing portaal te maken, met de mogelijkheid om een apart project per testprogramma te maken. Met behulp van het portaal kunnen gebruikers op eenvoudige wijze met elkaar en met autodesk communiceren over bèta software van Autodesk Inc.

 

 

1-4